vineri, 22 octombrie 2010

I'm still missing you!


Stare de irascibilitate amestecata cu neliniste. Cam asa m-am simtit zilelea astea.
Ceea ce mi-a declansat starea cred ca a fost plimbarea pe care trebuia sa o fac ca sa te vad. Stii ce? Nu s-a intamplat nici una, nici alta. Acum ai putea sa intelegi de ce erai singurul meu prieten! Pentru ca persoanele din jurul meu care pretind a-mi fi prieteni imi rad in fata iar apoi, cand am intors spatele deja au inceput sa ma critice. Nu pot avea incredere in nimeni. Asta ma enerveaza cel mai mult!
Tu ma intelegeai si ma ajutai ori de cate ori aveam nevoie! Intelegi asta?
Stii? Zilele astea am reascultat melodiile pe care le-am auzit de atatea ori la tine in masina. In minte mi-au trecut sute de ipostaze cu noi. Aproape ca puteam jura ca iti aud rasul. Puteam jura ca retraiesc acele vremuri. Eram doi nebuni.
Iti amintesti cate lucruri mi-ai promis? Nu pot sa cred ca nu ai sa te tii de promisiunile pe care mi le-ai facut. Nu, tu nu poti face asta!

As fi vrut sa te vad, dar nu a depins de mine. Eu o sa mai incerc, cu riscul de a ma rataci. Oare mai stii de cand nu ne-am vazut?

P.s. Poate ne vom revedea, candva!

2 comentarii:

  1. stiu cum e sa-ti fie dor..stiu cum e sa iubesti si cel iubit sa fie departe de tine.. stiu cum e sa astepti emotionat sa te revezi cu persoana draga...cum e sa-ti tremure picioarele atunci cand il vezi....cum e sa ai nevoie de surasul lui si de un cuvant care sa te ajute sa mergi mai departe...stiu cum e sa treci prin toate astea....si nu ai ce sa faci.. nu poti decat sa astepti...si sa traiesti printre amintiri..pana dulcea revedere te cuprinde....

    RăspundețiȘtergere
  2. E vorba de cel mai bun prieten al meu...

    [si da, stia de cand nu ne mai vazuseram. a insemnat mult asta!]

    RăspundețiȘtergere